Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi Esnaf Odası belediye Haber YGS

Bu haber kez okundu.

“CARE4LIPS” İLE MEYVE TADINDA DUDAKLAR

 Flormar’dan sıcak yaz aylarında dudaklarınızın kuruyup çatlamasını önlemenin en şımartıcı ve eğlenceli yolu “Care4Lips” dudak bakımı! Yoğun meyve aromalı kokusuyla taze meyveleri yaz boyunca dudaklarınızda hissettirecek “Care4Lips” ile hem ışıltılı hem de bakımlı dudakların keyfini çıkarın.  

Muhteşem kokuları ve kolay sürülebilir yapısı ile Care4Lips’den dudaklara sihirli dokunuş!

 

Dudak bakımı trendine yeni bir soluk getiren Flormar, Care4Lips’in yoğun nemlendirme özelliği ve SPF 15 koruma faktörü sayesinde dudaklarınızı güneşin zararlı ışınlarından korurken, pürüzsüzleştirici etkisi ile çekici ve kusursuz dudaklara sahip olacaksınız.

Kakao ve shea yağları ile zenginleştirilmiş yapısı ile “Care4Lips” bu yaz çantanızın vazgeçilmezi olacak!

Flormar’ın Wild Fruits, Watermelon Milkshake, Bite Me Apple, Caramelbar, Strawberry Marmelade, Sweet Tangerine gibi renkli ve eğlenceli meyve isimlerin yanı sıra iştah açıcı kokulara sahip olan sıcak ve sevimli Care4Lips koleksiyonuyla bakımlı dudakların sırrını yakalamak için vakit kaybetmeyin!




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183