Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

Cankurtaran, Bayrampaşalılara teşekkür etti

 CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu ve yönetim kurulu üyelerinin ilçe binasında karşıladığı Cankurtaran, esnaf ve vatandaşlara teşekkür ziyaretinden önce basın mensuplarına gündem ile ilgili açıklamalarda bulundu.  CHP’nin sokakları bırakmayacağını ve bundan sonra daha çok alanlarda olacağını belirten Cankurtaran, “Herkes emin olsun bu yolun sonu eninde sonunda ‘Hayır’ olacak” diye konuştu.


‘CHP sokakları bırakmayacak’

Cankurtaran referandum öncesinde bütün eşitsiz koşullara karşın yürüttükleri mücadele ile sandıktan ‘hayır’ çıkardıklarını ancak YSK’nın kanun tanımazlığı ile sonuçların değiştirildiğini belirterek, “AK Parti, devletin parasıyla kampanya yürütmesine karşın, ‘Hayır’ sokak sokak yaptığı mücadele ile halkın yarısının oyunu olmayı başardı. Hükümetin elinde birçok imkanlar olabilir ancak CHP sokakları bırakmayacak ve artık daha çok sokakta olacak. CHP’yi ellerindeki yandaş medyayı kullanarak kendi içinde tartışmalara sürükleyebileceklerini sananlar çok heveslenmesinler. Onlar oturdukları yerlerden boş dedikodular üretirken biz sokakta halkımızı birinci ağızdan gerçekleri anlatarak bilgilendireceğiz. Yalanlarla ördükleri halıyı altlarından çekeceğiz. Hayır daha bitmedi. Herkes emin olsun bu yolun sonu eninde sonunda hayır olacak. Referandum öncesi gittiğimiz sokaklara bir kez daha giderek bütün vatandaşlarımızla görüşeceğiz ve desteklerinden dolayı teşekkür edeceğiz, onları süreç hakkında bilgilendireceğiz” dedi.

‘Atatürk’e hakarete Cumhurbaşkanı tepki vermeliydi’

Son dönemde Atatürk’e yönelik iftira ve hakaretlerin halk arasında büyük tepkiye neden olduğunu belirten Cankurtaran, “Halkımız Atatürk’e sahip çıkmıştır. Ancak aradan kaç gün geçmesine karşın Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü adlı tarikat lideri bile hakaretlere tepki gösterirken Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bu hakaretlere bir tepki göremedik. Atatürk’ün makamında oturan biri olarak bu hakaretlere cevap vermek önce onun görevi değil midir?” diye sordu.

CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu da referandumda Bayrampaşa ilçesi olarak çok önemli bir sonuç elde ettiklerini belirterek, “Vatandaşlarımızın duyarlılığından dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi

FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183