Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme heyecan Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu

Bu haber kez okundu.

BÜYÜKÇEKMECELİLER TÜRKÜLERLE ANADOLU'YU GEZDİ

 Türkülere eşlik ettiler

Büyükçekmece Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Bedia Muvahhit Salonu'nda gerçekleşen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu Büyükçekmecelileri türküye doyurdu.  9 saz ve 4 ses sanatçısından oluşan koronun şefliğini Fatih Yener yaptı. Koro repertuarında yer alan Anadolu’nun her köşesinden gönüllerde yer eden türkülere dinleyicilerde eşlik etti.

Üner, çiçek takdim etti

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi için Fransa'nın Strazburg şehrinde bulunmasından dolayı katılamadığı konsere Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner katıldı. Konser sonrası Koro Şefi Fatih Yener ve koroya çiçek takdim eden Üner, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi Orkestralar Müdürlüğü Türk Halk Müziği Topluluğu’na teşekkür ediyoruz” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183