Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu

Bu haber kez okundu.

Büyükçekmece’den Basın Emekçilerine Jest

15 Temmuz darbe girişimi ve OHAL ilan edilmesi üzerine Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, bu yıl 17’ncisi düzenlenen Kültür ve Sanat Festivali’ni iptal etmeyerek, festivalin demokrasi şöleni tadında geçmesini sağladı.



Kemal Sunal Amfi Tiyatrosu’nda düzenlenen etkinlikte, Belediye Başkanı Akgün İrfan Değirmenci’ye Yılın Basın Ödülü’nü takdim etti. Yaşam boyu başarı ödülünü ise, Aydın Boysan programa katılamadığı için yerine CHP eski milletvekili Süleyman Çelebi aldı.



MERT: BASIN ÖZGÜR OLMALIDIR
Etkinlikte ödül alan diğer isimler ise, İstanbul Yerel Gazeteciler Başkanı(İYGAD) ve Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği Başkanı Nezir Karayün oldu. Mert, yaptığı konuşmada basının özgür olması gerektiğinin altını çizerek, demokrasinin önemine değindi.


Ödül alan diğer basın emekçileri ise, Kent Yaşam gazetesi imtiyaz sahibi Celal Karaali, Zeyna gazetesi imtiyaz sahibi Filiz Özsoy, Gazetemistanbul imtiyaz sahibi Ali Tarakçı, Kent Haber gazetesi imtiyaz sahibi Mihrican Deniz, Gündem Medya Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Sevda Durgun oldu.
Yoğun bir katılımın sağlandığı ve renkli görüntülere sahne olan etkinlik, farklı ülkelerden gelen sanatçıların dans gösterileriyle son buldu.

Sibel GÜLERSÖYLER-Kent Yaşam


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183