Öne Çıkanlar kartal kent yaşam Haber belediye sıcak gelişme

Bu haber kez okundu.

Büyükçekmece’de Hizmette Sınır Yok

 

BÜYÜKÇEKMECE- Büyükçekmece’de modern şehirleşmenin mimarı Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün; “Ekibimle birlikte, A’dan Z’ye ne gerektiğini tespit edip şehrimiz için önemli yeniliklere imza atmaya devam edeceğiz’’ ifadesini kullandı. Öncelikli olarak Büyükçekmece’nin ihtiyaçlarını tespit eden ekipler, vatandaşların taleplerini de değerlendirerek çalışmalarını sürdürüyor. Yol bakım ve onarımı, asfalt çalışmaları, alt yapı çalışmaları, üst yapı çalışmaları, acil durumlara müdahale eden Acil Yol Bakım ve Onarım Ekipleri sayesinde vatandaşların ihtiyaç ve istekleri karşılanıyor. Hizmet için gece gündüz çalışan ekipler dur durak bilmiyor.

 

REKOR DÜZEYDE ASFALTLAMA

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 24 mahallenin her birinde asfalta ihtiyaç duyan yolları asfaltlarken, bozulan yolların bakım ve onarımını da gerçekleştiriyor. İlçeyi dört bölgeye ayıran ekipler, her yıl olduğu bu yıl da rekor düzeyde asfaltlama çalışması gerçekleştiriyor. Büyükçekmece Belediyesi'nin ilçe genelinde devam eden yol, kaldırım, tretuvar, bahçe duvarı ve yağmur suyu kanalı yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

YENİLİKLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Büyükçekmece’de modern şehirleşmenin mimarı Belediye Başkanı Hasan Akgün; “Her yıl olduğu gibi bu yıl da ekiplerimizle birlikte çok çalıştık. Şehrimize hizmet ederken bir yandan asfaltlanması gereken yolları asfaltladık, bir yandan da meydanlar, spor salonları, nikah salonları gibi yeni sosyal projeleri hayata geçirmeye başladık. Büyükçekmece için her ayrıntıyı düşünüyoruz. Ekibimle birlikte şehrimiz için önemli yeniliklere imza atmaya devam edeceğiz.’’

 

Kent YAŞAM

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183