Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

Büyükçekmece’de ‘Atatürk’ü Anlamak’ söyleşisi

 Anakucağı Kadın Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kadının El Emeğini Değerlendirme, Araştırma ve Yaşatma Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği ve Büyükçekmece Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği törende konuşan Bolcan, “Yakın tarihimizi ve Atatürk’ün hayatını herkes bilmek zorunda “dedi. 

 

‘ATATÜRKÇÜ NESİLLER YETİŞMELİ’

 

Atatürk’ün hayatının özellikle ülke ve tüm kamu yöneticilerine örnek oluşturması gerektiğini vurgulayan Bolcan, kadınların da Atatürk’ü anlamaları gerektiğini belirtti. Yeni nesillerin yetiştirilmesinde kadınların rolüne dikkat çeken Bolcan, “Aile eğitiminden başlayarak çocukların Atatürkçü nesiller olarak yetiştirilmesi gerekir. Atatürkçü nesil yetiştirmekten asla vazgeçemeyiz” dedi. Bolcan, Atatürk'ün bilinen ve bilinmeyen özel yönlerini, ülke yönetiminde, ülkenin geleceğinde, özel yaşamında, sanat dünyasında, dünya politikasındaki yerini etkili bir dille anlattı.  

 

Kent YAŞAM

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183