Öne Çıkanlar haberdesiniz Son dakika Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur Erdoğan

Bu haber kez okundu.

Büyükçekmece bir üst turda

 İki takımın da karşılıklı skor ürettiği maçta 15. dakika 31-28 Demir İnşaat Büyükçekmece’nin üstünlüğüyle geride kaldı. Farkı açan mavi-beyazlı ekip, devre arasına 49-37 önde girdi. Baştan sona skor üstünlüğünü elinde bulunduran Demir İnşaat Büyükçekmece, üçüncü çeyreğini 66-54 önde tamamladığı maçı 84-66 kazandı. Bu sonuçla Demir İnşaat Büyükçekmece, grubunu 5 galibiyetle zirvede tamamladı.

‘BİR KEZ DAHA GURULANDIK’




Demir İnşaat Büyükçekmece Basket Takımı Başkanı ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, FIBA Europe Cup G Grubunu lider olarak tamamlayan Demir İnşaat Büyükçekmece’yi kutlayarak, “Takımımızla bir kez daha gurur duyduk. Bir süt turda da ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek, Büyükçekmece’nin adını tüm Avrupa’da duyuracağız” ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183