Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi Son dakika son dakika haber haberler

Bu haber kez okundu.

Büyükçekmece Belediyesi’nden hizmet atağı sürüyor

 Acil Yol Bakım ve Onarım ekiplerinin 24 saat kesintisiz olarak mahallelerde tespit ettiği sorun ve ihtiyaçlar anında çözüm buluyor. Vatandaşların, Büyükçekmece Belediyesi Çözüm Masası’na bildirdikleri tüm yapım ve onarım isteklerine de tek tek cevap veren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak, Tepecik Ulus Mahallesi Ceylan Sokak’ta başlattığı yol ve kaldırım çalışmasını tamamladı. Muratçeşme Mahallesi Yayla Sokak’ta taş bakım ve onarım çalışması gerçekleştiren ekipler, Ulus Mahallesi’nde, bir başka binanın temel çalışması gerçekleşirken temeli kayan bina için temel güçlendirme çalışmaları da yaptı. 


Başkan Akgün: Çağdaş belediyeciliğin gereği

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, çok daha modern ve mutlu bir kent için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirterek; ''Çağdaş belediyecilik anlayışının gereği olarak bize düşen görevleri yerine getirmek için ekibimle birlikte aralıksız olarak çalışıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz vatandaşlarımızdan gelen istekler doğrultusunda, tüm mahallelerimizde çalışmalarını sürdürüyor’’ şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183