Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu gelecek sıcak gelişme gündem haber

Bu haber kez okundu.

Büyükçekmece Belediyesi, şehit çocukları ve yetimlerin yüzünü güldürdü

 Ramazan bayramı öncesinde de ilçede yaşayan şehit ve yetim çocuklarına bayramlık kıyafetler hediye edildi.

 Ramazan ayının paylaşmak, yardımlaşmak olduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bu mübarek bayram öncesinde şehitlerimizin çocukları ve yetim çocuklarımızın yüzlerini güldürebilmek mutlulukların en büyüğüdür” ifadesini kullandı.

 

Ramazan ayı boyunca yardımlar sürdü

 Büyükçekmece Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahipleri, sığınmacılar, engelli ve yatalak hastaları unutmadı. Ramazan ayı öncesinde başlatılan çalışmalar ile ihtiyaç sahiplerini belirleyen ve gelen talepleri değerlendiren Büyükçekmece Belediyesi, Ramazan süresince de yardım ve desteklerini sürdürdü. İlk etapta Sevgi Eli Market’ten sürekli olarak yardım alan vatandaşların evlerine Ramazan Kolisi gönderen Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, ayrıca ihtiyaç sahibi 4’in üzerinde aileye de gıda yardımı yaptı. Ayrıca, Büyükçekmece’de yaşayan farklı ülkelerden 100 sığınmacı aileye de gıda yardımı yapıldı.

 


Yüzlerce çocuğun yüzü güldü

 Büyükçekmece ilçesi sınırlarında ikamet eden şehitlerin çocukları ve yetim çocukları da unutulmadı. Büyükçekmece Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesinde çocuklara bayramlık kıyafetlerini teslim ederek, yüzlerce çocuğun yüzünü güldürdü.

 “İnsan onuruna yakışır şekilde yapıldı”

 Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Ramazan ayının çok özel bir ay olduğuna vurgu yaparak; “Ramazan, sadece ibadet etmek, oruç tutmakla sınırlı kalmamalıdır. Aynı zamanda da ihtiyaç sahiplerine sahip çıkmak, onların yanında olmak demektir. Her Ramazan ayında olduğu gibi bu yılda ilçemizdeki tüm ihtiyaç sahiplerine gereken yardımı insan onuruna yakışır şekilde yaptık. Ramazan ayının son günlerinde de ekiplerimiz,  ilçemizde yaşayan şehitlerimizin çocuklarına ve yetim çocuklarına bayramlıklarını teslim etti. Ramazan öylesine mübarek bir aydır ki, paylaştıkça çok daha güzelleşir, çok daha anlam kazanır. Bu mübarek bayram öncesinde şehitlerimizin çocukları ve yetim çocuklarımızın yüzlerini güldürebilmek mutlulukların en büyüğüdür” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183