Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

Büyükçekmece Belediyesi'nden otizmli çocuklarla bisiklet turnuvası

 Minikler, gençler ve yıldızlar kategorisinde yarışan otizmli çocuklar 1 km boyunca pedallarını çevirerek izleyenlere duygu ve heyecan dolu anlar yaşattı. Koordinasyon ve yol yarışı olarak iki kategoride gerçekleştirilen ve Büyükçekmece Belediyesi’nin Özel Anka Spor Okulları işbirliğiyle düzenlediği turnuvaya katılım ve ilgili yoğun oldu.   


"Bu güzel çocuklarla bir arada olmak insana huzur veriyor"

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ü temsilen etkinliğe katılan Belediye Başkan Danışmanı Bayram Ali Üner şunları söyledi: "Değerli eğitmenleri, İstanbul'un çeşitli yerlerinden gelip bu çocuklarımızla gönüllü olarak ilgilenen sevgili kardeşlerimi ve gönüllü olarak Türkoba mahallemizden gelen ortaokul çocuklarını kutluyorum. Gerçekten çok kutsal bir iş yapıyorsunuz. Arkadaşlarınıza destek oluyorsunuz. Bunun yanı sıra Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi yetkililerine teşekkür ediyorum. Böyle etkinliğin içine bu arkadaşlarımızı da katarak gerçekten çok güzel bir iş başardınız. Sayın belediye başkanımız Kore'de olduğu için bu güzel etkinliğe katılamadı. Sizlere onun selamlarını ve sevgilerini getirdim. Bu güzel çocuklarla bir arada olmak insana huzur, mutluluk ve güzellik veriyor."

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183