Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

Burak Bora Lisesi Öğrencilerinin Kan Bağışı Kampanyasına Başkan Gökhan Yüksel’den Destek

 

Başkan Gökhan Yüksel’den Kan Bağışı Çağrısı

 

Ziyareti boyunca öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Gökhan Yüksel, kan bağışında bulunan öğrenciler ve vatandaşlarla uzun süre sohbet etti. Başkan Gökhan Yüksel, kan bağışı kampanyasına destek olmak için Kartallıları kan vermeye davet ettiği konuşmasında “Burak Bora Anadolu Lisesi’ndeyiz. Okul yönetimini ve genç kardeşlerimi birçok insana örnek teşkil edecek duyarlılıklarından ötürü kutluyorum. 18-65 yaş aralığında, 50 kg üzerinde, önemli bir sağlık sorunu olmayan, yapılan muayenede sağlığı uygun olduğu tespit edilen ve hemoglobin ölçümü normal olan her vatandaşımız, en az 2 ay aralıklarla kan bağışında bulunabilir. Ülkemizde kan ihtiyacı konusunda önemli derecede eksiklik var. Tüm duyarlı vatandaşlarımızı kampanyaya destek olmaya davet ediyorum.” dedi.

 

 

Burak Bora Anadolu Lisesi öğrencilerinin başlattığı kan ve kök hücre bağışı kampanyasının bu yıl 6’ıncısı düzenleniyor. Türk Kızılayı ile işbirliği içerisinde yürütülen projede, kan ve kök hücre bağışının yanı sıra bu konuda toplumsal farkındalığın oluşturulması da amaçlanıyor.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183