Öne Çıkanlar kartal kent yaşam belediye Haber göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

BÜFOD 17. Dönem sergisini açtı

 Kültür ve sanat kenti

Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi İbrahim Çallı Sanat Galerisi’ndeki sergi açılışına BÜFOD Başkanı Hürriyet Akın, Büyükçekmece Belediye Başkan Danışmanı Prof. Dr. Güler Ertan, Marmara Roman Federasyonu Başkanı Sinan Karaca Öztürk ve çok sayıda sanatsever katıldı. Sergi açılışında konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece’nin kültür ve sanat alanında da öncü olduğunu belirterek, Büyükçekmece’nin kültür ve sanat hayatına önemli katkı sağlayan BÜFOD’u ortaya koyduğu başarılı çalışmalardan ötürü kutladı.


Ödülleri takdim edildi

Başkan Akgün’ün konuşmasının ardından BÜFOD 17. Dönem kursiyerlerinin “Sarı” temalı fotoğraf yarışmasının sergi açılışı gerçekleştirildi. Açılış sonrasında davetliler sergiyi gezi. Yarışmada ilk üçe giren fotoğrafların sahipleri ödüllerini CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve Prof. Dr. Güler Ertan’ın elinden aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183