Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

Borsa İstanbul’da 15 Temmuz buluşması
 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü çerçevesinde, FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında biri polis iki kişinin şehit edildiği, 46 kişinin de yaralandığı Borsa İstanbul’da şehit ve gaziler için tören düzenlendi. Borsa İstanbul’un bahçesinde düzenlenen programa katılım yoğun oldu. 15 Temmuz gününü bir kez daha hatırlatan sesli dinletilerle de duygusal anlar yaşandı.

 

KARADAĞ; “BİZ ÇOK NECİP BİR MİLLETİZ”

 

15 Temmuz ihanet girişiminin 2. yılında şehitleri anmak ve gazileri onurlandırmak için Borsa İstanbul’da düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, “Borsa’nın işgal edildiğini öğrendiğimiz andan itibaren emniyet güçlerimizle irtibat halinde olduk. Çok kısa bir sürede Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla ve değerli vatandaşlarımızın Borsa etrafında toplanmasıyla FETÖ mensubu hainlerin elinde en öldürücü silahlar olmasına rağmen vatandaşlarımız Borsa’mızı korumak için toplandılar. Biz çok necip bir milletiz. Milletimiz tankın topun karşısında yer aldı. Çatışmalarda gazi olan vatandaşlarımız aramızdalar” dedi.

 

‘EVLATLARIMIZ HAİNLERE FIRSAT VERMEYECEK’

 

Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ise yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bu anlamlı toplantımızda sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu paylaşıyorum. Teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum. 2 sene önce 15 Temmuz akşamı ülkemiz haince bir darbe girişimiyle karşı karşıya kaldı. Kamuflaj giymiş hainlerin saldırısıyla bu millet karşı karşıya kaldı. Ülkemizi adeta parçalamak iç savaş çıkarmak, milli birlik ve beraberliğimize, cumhuriyet ve demokrasiye büyük bir saldırı girişiminde bulundular ve bunu başaracaklarını düşündüler. Ancak düşünemedikleri, akıllarına getiremedikleri bir şey vardı. Bu aziz milletin kahraman evlatları, geçmişte olduğu gibi bu hainlere fırsat vermeyecektir..”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183