Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt ezgi bulut halay

Bu haber kez okundu.

BO-CE-DAĞ Dağ Bisiklet Gece Yarışı yapıldı

 

Hasbahçe Mesire Alanı’nda oluşturulan özel parkurda yarışan bisikletçiler, turu en kısa sürede tamamlamak için ter döktü. Yarışmada genel klasmanda Gökhan Uzuntaş birinci, Agit Salman ikinci, Mehmet Şar ise üçüncü oldu. Yarışmada dereceye giren bisikletçiler madalya ve hediyelerini Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın elinden aldı.

Başkan Kılıç, Kağıthane Belediyesi’nin bir çok spor etkinliğine ev sahipliği yaptığını belirterek, gece bisiklet yarışı için de Hasbahçe Mesire Alanı’nda özel bir parkur oluşturulduğunu söyledi. Güzel ve farklı bir etkinlik yapıldığını belirten Kılıç, bu tür etkinliklerin devam edeceğini ifade ederek, “Yarışmaya katılan tüm bisikletçilerimizi tebrik ediyoruz. Güzel bir parkurda verimli performans sergilediklerini düşünüyorum” dedi.

Yarışmanın birincisi Gökhan Uzuntaş da parkuru çok sevdiğini ifade ederek, “Gece bisiklet yarışları 3 yıl öncesinde her sene yapılıyordu. Bir süre ara verildi, tekrar başladı. Gece yarışmak güzel, zevkli, eğlenceli. Parkur park içerisinde düz bir zeminden oluşuyor. Teknik ve kondisyon gerektiriyor. Her şeyi barındırıyor. Farlarımızın yardımıyla yolu görüyoruz. Eğlenceli bir yarıştı. Belli bir tempoda giderken birinci oldum” dedi.


Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183