Öne Çıkanlar kartal kent yaşam Haber belediye göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

Bisikletlerle Ata’yı Anmaya Gittiler

 Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Der, Kalender Özdemir, Ekrem Köse ve birim müdürleri tarafından Anıtkabir’e uğurlanan bisikletliler, bu yolculuğun ardından 10 Kasım Pazar günü 81 ilden gelen diğer bisikletlilerle birlikte Aslanlı Yol’dan geçerek Ata’nın huzuruna çıkacaklar. Anıtkabir’e ulaşan bisikletliler, Ataşehir Belediyesi’nden aldıkları Türk Bayrağı’nı Anıtkabir’e bırakacaklar.

Türkiye Cumhuriyeti’nin ne zor koşullarda kurulduğuna dikkat çekmek için bisikletleriyle bu yolculuğa çıktıklarını ifade eden Bisikletliler Derneği Genel Başkanı Murat Suyabatmaz, “At sırtında kurulan vatanımız için biz de bisikletlerimizle, demir atlarımızla bu yolculuğa çıkıyoruz. Ataşehir Belediyesi’nin desteğiyle yapacağımız bu yolculukla Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu illerinden geçerek Anıtkabir’e ulaşacağız. Bu yıl KKTC’den de gelerek aramıza katılan arkadaşlarımız var. Aydın’dan Kayseri’den yurdun farklı yerlerinden yola çıkan bisikletlilerle Ankara’da buluşarak Atamızın huzuruna çıkacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183