Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Birlikte ‘evet’ istediler

 Sultangazi Belediyesi tarafından düzenlenen programda Belediye Başkanı Cahit Altunay, işadamları ve müteahhitlerle bir araya geldi. Programa, AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Dursun, Sultangazi Müteahhitler Derneği Başkanı Mahir Polat da katıldı.

Konuşmasında, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdikten sonra gündeme ilişkin düşüncelerini de açıklayan Altunay, “Bu sefer, millet kendi anayasasına oy veriyor. Bu güne kadar 60’lı yıllarda 80’li yıllarda yapılan anayasalar neyse onlara göre yönettik, onlara uyduk. Ama birçok problemler, bu sistem içinde yaşandı" dedi.

Koalisyonlarla kurulan hükümetlerin ömrünün  uzun olmadığına dikkat çeken Altunay, "Birileri aya çıkarken biz hala hükümet kurmakla, cumhurbaşkanı başbakan kavgasıyla vakit kaybettik. İstiyoruz ki artık bu sistem ile iki başlılık ortadan kalksın” ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Dursun da, 16 Nisan’da gerçekleşecek olan halk oylamasında güçlü bir “evet” çıkacağını söyledi.

AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan ise yaptığı konuşmada, Sultangazi’de nabzın istikrardan yana olduğunu söyledi. 16 Nisan’da Sultangazililerin "evet" diyeceğini de sözlerine ekleyen Civan, “Cumhurbaşkanlığı sistemine evet deme nedenimiz istikrarı sağlamaktır” dedi.

 Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Yusuf Özel de, Türkiye’nin ve milletin geleceği için partisinin ‘evet’ kararı verdiğini hatırlattı. Özel, “Ülkemiz son zamanlarda büyük badireler atlattı. Ülkemizi bölmeye çalışanlara asla fırsat vermeyeceğiz” diye konuştu.

Sultangazi Müteahhitler Derneği Başkanı Mahir Polat da istikrarın önemine değindiği konuşmasında, “Ülkemizin varlığı, bütünlüğü ve beraberliği için kim neyi düşünüyorsa düşünsün yüreğini ortaya koymalıdır. 16 Nisan’da ülkemizin geleceği için vicdanımızın sesini dinleyerek bir karar vereceğiz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183