Öne Çıkanlar kent yaşam kartal belediye Haber göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

BİREVİM’DEN İSTANBUL’DA BİR AYDA ÜÇ YENİ ŞUBE

 Müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda tasarladığı, faizsiz, peşinatsız ödeme seçenekleriyle ev satın almada yenilikçi çözümler sunan Birevim, hizmet noktalarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

İstanbul’da üç yeni şube açan Birevim, ev sahibi olmak isteyen herkese ulaşmayı hedefliyor. Gaziosmanpaşa, Avcılar ve Ümraniye’de açtığı yeni şubeleriyle İstanbul’un dört bir yanından hizmet vererek büyümeye devam marka, sektörde ev alma yöntemlerini yeniden tanımlıyor.

Fatih, Bağcılar, Pendik ve Altunizade’deki şubelerine Avcılar, Gaziosmanpaşa ve Ümraniye’yi de dahil eden Birevim, İstanbul’da 8 toplamda ise 12 şubesiyle hizmet veriyor.Merkez Anadolu Şubesiyle de Türkiye’nin diğer illerine de hizmet vererek geniş kitlelere hitap ediyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183