Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan gündem haber Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran

Bu haber kez okundu.

BİNLERCE BAYRAMPAŞALI PALAMUT FESTİVALİ’NDE BULUŞTU!

 Bayrampaşa Belediyesi, eski Cezaevi Alanı’nda Palamut Festivali düzenledi. Mangal ve tavada özenle pişirilen 2 ton palamut ve binlerce helva uzun kuyruklar oluşturan 5 bin kişiye dağıtıldı. Festivale yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, horon, kemençe ve tulum gösterileri eşliğinde eğlenerek ikram edilen palamutların tadına baktı. Festivale katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner de vatandaşlara balık-ekmek ikram etti.
 
“HALKIMIZ İLE İÇ İÇE OLMAKTAN MUTLUYUZ”
Palamut sezonu sona ermeden festival yapmayı istediklerini ifade eden Başkan Atila Aydıner, “Biz istedik ki sezon bitmeden Bayrampaşa’da bir Palamut Festivali yapalım, halkımızı palamut ile buluşturalım. 5 bin kişilik palamut hazırladık. Balığın yanında vatandaşlarımıza helva da ikram ediyoruz. Festivalimizde Karadeniz ezgileri, horon, kemençe ve tulum gösterileri var. Ve en önemlisi birlik, bütünlük ve kardeşlik var. Vatandaş ile ne kadar temasa geçerseniz, ne kadar iç içe olursanız vatandaş, sizi o kadar çok sever. Bu nedenle onlarla birlikte bu etkinliğin içerisinde beraberiz ve halkımızla iç içe, gönül gönüle olduğumuz için mutluyuz” dedi.
 
Belediyenin düzenlediği festivalde oldukça eğlenen ve pazar gününü festivalle geçirmenin mutluluğunu yaşayan vatandaşlar da festivalin her yıl yapılması talebinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183