Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan gündem haber Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran

Bu haber kez okundu.

Binali Yıldırım Startı Verdi..

 Eyüpsultan Camii’inde namaz kılan Binali Yıldırım Eyüpsultan Türbesi’nde de dua etti.

TBMM Başkanlığı görevinden ayrılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmalarına Eyüpsultan’da start verdi. Saat 16.00’da Eyüpsultan Meydanı’na gelen Binali Yıldırım’ı coşkulu bir kalabalık karşıladı. 
Vatandaşlar, Binali Yıldırım’a yoğun ilgi gösterdi. Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım kalabalık nedeniyle ilerlemekte zorlanırken, vatandaşlar Binali Yıldırım ile tokalaşıp fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı. 
Binali Yıldırım, namaz kılmaya girmeden önce cenaze namazı için bekleyen ailelere başsağlığı diledi.
Binali Yıldırım, ikindi namazını Eyüpsultan Camii’nde kıldı. Namaz çıkışında 3 vatandaşın cenaze namazına katılan Yıldırım, daha sonra Eyüpsultan Türbesi'nde dua etti. Yıldırım ayrıca Eyüpsultan esnafını ziyaret etti. Burada da yoğun ilgi gören Yıldırım, bayrak, afiş ve konfetilerle karşılandı.
AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığı İrtibat Bürosu'nu da ziyaret eden Binali Yıldırım burada bir konuşma yaptı.
"Geleceğimiz aydınlık olsun" diyerek sözlerine başlayan Yıldırım şu ifalere yer verdi:
"Eyüpsultan'da yeni bir destan yazacağız. İstanbul'da yeni bir destan yazacağız. Gece gündüz demeden 31 Mart'a kadar çalışacağız. Deniz sizin evladınız. Deniz Eyüpsultan'ın evladı. 
Eyüpsultan, İstanbul'un manevi mimarı Ebu Eyyub El-Ensari'nin diyarı. Peygamberimiz ne diyor? İstanbul elbet bir gün fethedilecek. Onu fetheden kumandan ne güzel kumandandır. İstanbul'u fetheden Fatih Sultan Mehmet. İstanbul'u kubbelerle, minarelerle süsleyen Mimar Sinan. İstanbul'u işgalden sonra geldikleri gibi gidecek diyen ve İstanbul'u işgalden kurtaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk. 1994... İstanbul'u ayağa kaldıran Recep Tayyip Erdoğan. 31 Mart'ta hep birlikte yeni bir destan yazacağız İnşaallah."
Vatandaşlara teşekkür ederek sözlerine başlayan AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken ise sözlerini şöyle sürdürdü:
"31 Mart seçimleri Türkiye Cumhuriyeti'nin ikinci yüzyıla geçişinin son seçimi. Bu yüzden çok önemli. 2023'e nasıl gireceğiz? Dik, güçlü ve müreffeh mi gireceğiz. Bunun kararını vereceğiz. Herkesten can-ı gönülden katkı sağlamasını istiyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183