Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi Kartal Belediyesi kurban bayramı kent yaşam gazetesi Büyükçekmece

Bu haber kez okundu.

Biber’den BİAD Ziyareti

 

Çok sayıda Bakırköylü iş adamının katıldığı ‘Cuma Sohbetleri’nde, ülke ve ilçe gündemini değerlendiren katılımcılara selamlamlama konuşması yapan BİAD Başkanı Salim Yılmaz, amaçlarının Bakırköy’de birlik ve beraberliği sağlamak, ayrıca ilçeyle ilgili ortak fikir ve önerileri değerlendirmek olduğunu söyledi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Çeşitli platformlarda ilçe ekonomisine katkı sağlayan iş insanlarını da biraraya getirmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Selçuk Biber’e yeni görevinde başarılar dilerken, “Sizlere çok iş düşüyor” dedi. Selçuk Biber’i çok uzun yıllardır tanıdığını ve Bakırköy’ün çocuğu olduğunu belirten BİAD Başkanı Salim Yılmaz, ilçeyi ve ilçe halkını tanıması bakımından yeni seçilen ilçe başkanının bu konuda çok zorlanmayacağını düşündüğünü belirtti

‘TEK ARZUMUZ ANLAYIŞ’

BİAD’la geçmişe dayanan dostluğundan dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek konuşmasına başlayan CHP Bakırköy İlçe Başkanı Selçuk Biber, tek arzularının anlayış olduğunu ifade ederek, birlik, beraberlik ve dostluk adına atılması gereken tüm adımları atacaklarını ifade etti. İlçe başkanlık binalarının her türlü görüş ve önerileriye açık olduğunu ifade eden Biber, ilçe yararına yapılacak her türlü ortak çalışmada yer alacaklarını söyledi.

YOĞUN KATILIM

Finans Bank Bakırköy Şube Müdürü Hafife Baki ve çalışma arkadaşlarının da katıldığı Cuma Sohbeti’nde katılımcılar bankacılık ve işlemler hakkında merak ettiklerini sordu. Şube Müdürü Hafife Baki, hizmeterinden faydalanmaları için tüm Bakırköylüleri şubelerine davet etti. Bakırköy Belediye Meclis üyeleri Ziya Çıkıt, Şükrü Aydın ve Taner Kozanoğlu’nun da katıldığı yemeğe, geçmiş dönem belediye başkanlarından Ahmet Çetinsaya ve Yakup Akyüz’de katıldı.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183