Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme heyecan Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu

Bu haber kez okundu.

BEYOĞLU'NDAKİ DEV PROJELERE YOĞUN İLGİ!

 Batı Afrika ülkelerinden Burkina Faso’nun Başkenti Ouagadougou’nun Belediye Başkanı ArmandRoand Pierre Beouınde Beyoğlu Belediyesine nezaket ziyaretinde bulundu. Beraberindeki heyetle birlikte restore edilerek yeniden hizmete açılan tarihi belediye binasını gezen Beouınde, daha sonra Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’la bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette ikili, belediye olarak devam ettirdikleri ve hayata geçirilebilecek projeler hakkında fikir alış verişinde bulundu.
 
HEYET 15 GÜN BOYUNCA İSTANBUL’DA OLACAKBağlantı
Görüşmede Ouagadougou’dan bir heyetin Beyoğlu’na gelerek Beyoğlu Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeleri incelemesi kararlaştırıldı. Heyet kendi ülkelerinde uygulamak için 15 gün boyunca Okmeydanı Kentsel Dönüşüm ve Smart Beyoğlu gibi dev projeleri inceleyecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183