Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

Beylikdüzü’nde Nükleer Karşıtı Sergisi
Sinop’a kurulması tasarlanan Nükleer Santral İnşaasına karşı koyan bir eylem olarak ortaya çıkan “Nükleer mi, Sinop’a mı? Oldu Canım” adlı Volkan Atılgan’ın Kişisel Sergisi, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımı ile Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde açıldı. Ana gayesi tüm Türkiye’de gezici bir Sinop fotoğrafları sergisi açarak Nükleer Santral yapımının Sinop’a ve Türkiye’ye neler kaybettireceğinin altını çizmek olduğunu belirten Fotoğraf Sanatçısı Volkan Atılgan, sergiye konu olan çekimlerin nereleri olduğunu bir bir açıkladı. Atılgan, “Bu gezici sergi ile 7 bin 500 yıllık tarihi buraya taşıdık. Desteği için belediye başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.



Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sinop’un bozulmamış doğal güzelliği ile çok özel bir ilçe olduğunu belirttiği konuşmasında, “Sinop’a geldiğim bir gezimde ili çok beğendim. Fazla teknolojinin bulaşmadığı bir yerin nasıl da bakir ve güzel kaldığını görüyorsunuz. Doğal hayatı korumak, bozmamak çok mühim. Bize emanet edilmiş bütün kaynakların muhafaza edilmesi önemli. Atatürk gibi tarım alanında çaba gösteren bir liderimiz var ama biz hızlı tüketen bir toplum olduk. Sinop mutlaka korunmalı, bunun için çaba verilmeli” diye konuştu.


 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183