Öne Çıkanlar Don Ve Buzlanma İNSANI İMAMOĞLU: KÜÇÜKÇEKMECE METRO HATLARININ MERKEZİNDE OLACAK Sultangazi Belediye Başkanı Dursun Liseli Gençlerin Mezuniyet Mutluluğuna Ortak Oluyor Yalçın Akdoğan

Bu haber kez okundu.

BEYLİKDÜZÜ’NDE KADINLAR MATİNESİ

  İlk olarak Gürpınar Mahallesi’ndeki kadınlar için şarkılar, türküler ve ikramlarla matine düzenleyen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, konuklarını Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nde ağırladı. 

Matinede sahne alan Sanatçı Reyhan Yaylalı, kendisinden istenen tüm şarkıları seslendirdi. Kadınlar oyunlara, şarkılara eşlik ederek gönüllerince eğlenirken çocukları da düzenlenen atölyelere emanet edildi.


Belediye 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, Belediye Meclis Üyeleri Figen Karahan, Deniz Çakıroğlu, Başkan Yardımcısı Leyla Ünver ve Kent Konseyi Başkanı Elif Necla Türkoğlu’nun da katıldığı matinede bir de sürpriz yaşandı. Başkan Yardımcısı Leyla Ünver, ‘Burçak Tarlası’ türküsünü seslendirerek kadınların keyifli gününe ortak oldu. Başkan Vekili Ömer Şatır ise, “Bizlere güç veren siz kadınlarsınız. Elimizden geldiğince bu tip etkinlikler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Senay BADUR-Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183