Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran gündem haber

Bu haber kez okundu.

Beylikdüzü mantıya doydu

 Türkiye’nin en güzel lezzetlerinden biri olan mantı, Kayseri’den Beylikdüzü’ne geldi. Kayserili kadınların hünerli ellerinden çıkan, özenle yapılmış mantılar 3. Geleneksel Kayseri Mantı Festivali’nde damaklarla buluştu. Festivalde 4 bin kişilik mantı dağıtıldı.




“BU TÜR ETKİNLİKLERDE HER ZAMAN BULUŞALIM”

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, ilçe protokolü, dernek yöneticileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte yenen mantıların ardından Kuran-ı Kerim Tilaveti okundu.
 “Ülkenin sıkıntılı dönemlerinde daha fazla birlikte, kol kola olmalıyız.




Bunu herkese göstermeliyiz” diyen Başkan İmamoğlu, “Biz büyük şehirlerin kişileri birbirinden uzaklaştırmasına karşı gelmek için bu tür etkinliklerde her zaman buluşalım.” mesajını verdi. Başkan Vekili Ömer Şatır ise, “Bu etkinlik umarım daha uzun yıllar devam edecek ve biz uzun yıllar böyle lezzetle buluşmaya devam edeceğiz. Sayımız katlanarak artıyor. Gelen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Senay BADUR

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183