Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

‘Beylikdüzü kütüphane cenneti olacak’

Protokol ile birlikte açılışı yapan Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir Cumhuriyet öğretmeni olan Türker’in kütüphaneye adının verilmesinin çok değerli olduğunu belirterek, “Beylikdüzü’nü bir kütüphane cenneti haline getirmek istiyoruz.” dedi.

53. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Beylikdüzü’nde “Okul Kütüphaneleri Halka Açılıyor” sloganıyla devam eden projenin 5. ayağında bu kez Büyükşehir Ortaokulu’na çok amaçlı salon ve kütüphane kazandırıldı. “Çok Amalı Salon ve İbrahim Türker Kütüphanesi” adı verilen merkezin açılışını Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdür Yafes Bakırcı, CHP İlçe Başkanı Turan Taşkın Özer, Öğretmen İbrahim Türker ve belediye meclis üyeleri birlikte gerçekleştirdi. Açılışın ardından kütüphaneyi inceleyen protokol, kitapların arasında öğrencilerle bir süre vakit geçirdi.



‘İBRAHİM TÜRKER CUMHURİYET ÖĞRETMENİ’


Salona ve kütüphaneye ‘İbrahim Türker’ ismini vermekten büyük mutluluk duyduklarını ve mekana manevi güç katacağını belirten İmamoğlu, “Sayın İbrahim Türker, bir Cumhuriyet öğretmeni. İlçenin; ilk mahallesinin, ilk okullarından birisinin bu isim ile süslenmesi Beylikdüzü kentinin ne kadar vefalı olduğunun da bir göstergesidir. Beylikdüzü’nü bir kütüphane cenneti haline getirmek istiyoruz. Kütüphaneler ve kitap okuyan gençler, çocuklar sayesinde bilimi, sanatı, teknolojiyi, hayatı, felsefeyi, sosyolojiyi daha çok konuşan bir topluluk olacağız. Gençler, hep faydalı işler üretecekler. Ancak bu yolda memleketimiz umut ettiğimiz çağdaş bir geleceğe ulaşabilir” dedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183