Öne Çıkanlar küçükçekmece belediyesi Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS

Bu haber kez okundu.

BETA TEA’DEN DÜNYA ÇAYLARI KOLEKSİYONU SERİSİNDEN “YASEMİN İNCİSİ”

 Türkiye’yi çay sektöründe uluslararası platformda başarıyla temsil eden ve sahip olduğu çay çeşitlerine her daim maksimum özen ve güveni göstererek dünyanın birçok ülkesine kaliteli ve özel çaylar sunan Beta Tea, sunduğu ürünlerin arasına her geçen gün yeni tatlar ekleyerek çay severleri yeni lezzetlerle buluşturmaya devam ediyor.

Beta Tea, şimdi de Hindistan’dan Kenya’ya, Çin’den Arjantin’e uzanan dünyanın dört bir yanında severek içilen çayları bir araya getirerek Dünya Çay Koleksiyonu serisini çıkardı.

Çin’in en iyi çaylarının yetiştiği, en ünlü bölgesi olan Fujian’dan toplanan yapraklar, Beta Tea’nin uzmanlığıyla işlenerek damaklarda unutulmayacak bir lezzet şölenine dönüşüyor.

Dünyada en çok tercih edilen bitkiler arasında yer alan Jasmine Pearl yeşil çay, Çin’de yetişen yeşil çay yaprakları ve filizleri ile birlikte özel olarak elde yuvarlama yöntemiyle uzun süren bir işlemle tek tek sarılarak inci şekline getiriliyor. Bu sayede yasemin çiçeği özel aroma ve kokusunu uzun süre koruyor. Demlendiğinde çayın içindeki inci taneleri açılarak 2 yaprak ve 1 filize dönüşerek doğal ve eğlenceli görüntüsüyle benzersiz bir çay deneyimi sunuyor.

Yasemin kokusunu en iyi şekilde alabilmek için, yasemin çiçeklerinin aromasının en yüksek olduğu dönemde toplanan yapraklar, Beta Tea’nin uzmanlığıyla içimi keyifli bir çaya dönüşüyor. 

Alışılagelmiş çay lezzetine ayrıcalık katan Beta Tea “Yasemin İncisi” ile keyifli, yumuşak ve ferah içimiyle günün her saatine eşlik eden farklı bir yeşil çay deneyimi sunuyor. Antioksidan etkisiyle vücudu yenileyen, yeşil çay özleriyle metabolizmayı hızlandırarak forma girmenize yardımcı olan, zindelik vererek güne keyifle ve enerji dolu uyanmanızı sağlayan “Yasemin İncisi”, yasemin çiçeğinin eşsiz kokusu ile de yorgunluğu geride bırakarak, ruhunuzu dinlendiriyor. 

Her yudumunda, yorgunluk hissinden uzaklaşarak enerjiyi arttıran, stresten arındıran, ruhu tazeleyen, kolaylıkla form tutmaya yardımcı olan dünya çayları serisinin en yenisi Beta Tea “Yasemin İncisi”ine sadece seçkin gurme noktalarından Carrefour Gurme  ve Betateashop’lardan ulaşabilirsiniz!



www.betateashop.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183