Öne Çıkanlar küçükçekmece belediyesi kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS Petrol

Bu haber kez okundu.

Beşiktaş’ta çocuklar 100 meyve fidanı dikti

 Beşiktaş Belediyesi, geri dönüşümü ve çevre bilincini aşılamak amacıyla çocuklarla birlikte fidan dikimi gerçekleştirdi. İlçede yer alan ilköğretim okullarından 90 öğrenci, geri dönüşüm ve çevre bilincini aşılamak amacıyla meyve fidanı dikti.Beşiktaş Belediyesi'nin ev sahipliğinde Ulus Meyve Bahçeleri'nde bir Dimes firmasının destekleriyle gerçekleştirilen etkinlikte, Beşiktaş'ta eğitim gören ilköğretim okullarında eğitim gören 90 öğrenci Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ile 100 adet meyve fidanını dikti. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar'ın da katıldığı programda çocuklar fidan dikimini öğrendi. Ulus Meyve Bahçesi'nde gerçekleşen etkinliğe Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Belediye Başkan Yardımcısı Mürvet Günday, ilköğretim öğrencileri ile birlikte doğa ve çevre dostu çok sayıda vatandaş katıldı.



‘ÖĞRENCİLERİMİZİ DOĞAYLA BULUŞTURUYORUZ’

90 tane ilköğretim öğrencileriyle birlikte fidan dikimi gerçekleştiren Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, "Ben küçük yaşlarda doğayla tanışma fırsatı buldum. Burada yaptığımız çalışmayla sizleri doğayla buluşturma ve ağaçların hayatımıza kattığı anlamı öğrenmenizi hedefliyoruz. Yapacağınız fidan dikiminde onların bütün büyüme süreçlerini, aynı anne ve babanızın sizin doğmanızdan bugüne kadar ki süreçleri gibi ben tüm bu evreyi görerek öğrendim. Doğayla bütünleşmek, doğanın size kattıklarını, bize kattıklarını yani çevrenin insana kattıklarını öğreneceğimiz bir süreç bu. Bir küçük fidan dikerken çok şey öğrenebiliriz" şeklinde konuştu.



Çocukların yoğun sevgi gösterisiyle karşılaşan Başkan Hazinedar, bol bol fotoğraf çektirdi. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve öğrenciler, dikim için hazırlanan meyve fidanlarını beraber diktiler.

Fidan Uğur-Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183