Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı Ekrem İmamoğlu sıcak gelişme

Bu haber kez okundu.

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ USTALARA SAYGI ETKİNLİKLERİ

 Faruk Şüyün’ün12 yıldır hazırladığı “Ustalara Saygı” etkinliklerinin 155.siyaz dönemi nedeniyle açık havada, Beşiktaş Abbas Ağa Parkı’ndasaat 20.30’da başlayacak.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Ali Haydar Timisi, Burhan Şeşen, Hakkı Bulut,Nil Burak, Paul Endi, Recep Ergül, Suat Suna’nın da katılacakları etkinlikte Ali Rıza Binboğa en sevilen şarkılarını seslendirecek…

İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Fakültesi’nden Elektronik Yüksek Mühendisi olarak mezun olan Ali Rıza Binboğa opera, tiyatro gibi alanlara da ilgi duyar ve bu konularda eğitim alır; bugüne kadar beş albüm, yedi 45’lik plağa imza atar.

Aralarında profesörlerin, siyasetçilerin, hukukçuların, işadamlarının ve basın mensuplarının bulunduğu dostlarını da ağırlayacak olan Ali Rıza Binboğa, yalnız şarkılarıyla değil, sahnede yaptığı esprilerle de izleyicilerinin gönlünü kazanmış bir sanatçı…

Bu kez yarım asra yakın bir süredir sahnelerde olan, bir sinema filmi ve bir dizinin başrolünü üstlenenAli Rıza Binboğa için yapılacak olan 12 yaşındaki Ustalara Saygı etkinliklerinde siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten mutluluk duyarız.

 

Tarih:11 Eylül 2017 Pazartesi (Bugün)

Düzenleyen: Beşiktaş Belediyesi

Yer:Abbas Ağa Parkı

Saat:20.30

Bilgi için:Faruk Şüyün: 0533 468 30 63

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183