Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu

Bu haber kez okundu.

Belediyeden ‘evde psikolojik destek’ hizmeti

 Büyükçekmece Belediyesi Sağlık Müdürlüğü uzman psikologları, hasta vatandaşları evlerinde ziyaret ederek psikolojik destek veriyor. Verilen psikolojik destek hasta sağlığına kavuşuncaya kadar sürdürülüyor.

DESTEK SÜRECEK

Büyükçekmece'de yaşayan gününün çoğunu uyku halinde geçiren ve gece uyku sorunu yaşayan MS ve Alzheimer hastası olan B.Y'yi evinde ziyaret eden Büyükçekmece Belediyesi Sağlık Müdürlüğü ekipleri, B.Y ve ailesi ile görüştükten sonra aileye evde psikolojik destek verileceğini belirttiler.


Yine Büyükçekmece'de yaşayan 83 yaşındaki Y.B'nin evine giden ekipler, Alzheimer hastası olan yaşlı kadına psikolojik destek hizmeti verdi. Büyükçekmece Belediyesi Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı uzman psikologlar Y.B sağlığına kavuşuncaya kadar psikolojik destek vermeyi sürdürecek.​

"BİZE ULAŞIN"

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece'de ikamet eden ancak evinden çıkamayan, yatalak ve maddi imkanı yeterli olmayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara her türlü sağlık hizmetinin verildiğini belirterek; "Sağlık Müdürlüğü'müzün uzman ekipleri ihtiyaç duyan vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek, sağlık hizmeti veriyor. Ayrıca evde psikolojik destek hizmeti de veriliyor. Evlerinde sağlık hizmeti almak isteyen vatandaşlarımız mutlaka belediyemizi arayarak bize ulaşsınlar" diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183