Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

BELEDİYE PERSONELLERİNE DRAMA EĞİTİMİ VERİLDİ

 Iğdır Belediyesinde çalışan personellerin motivasyonlarını artırmak ve iş streslerini azaltmak amacıyla Iğdır Belediyesi Gençlik Yaşam ve Kültür Evinde belediye personellerine iletişim ve yaratıcı drama eğitimi verildi.

Eğitimler hakkında bilgi veren Yaratıcı Drama Eğitmeni Aylay Aktaş;” Yaratıcı drama herhangi bir konuda doğaçlama rol oynama gibi tekniklerden yararlanarak bir grupla ve grup üyelerinin birikimlerinden yaşantılarından yola çıkarak canlandırmalar yapmaktır.  Yaratıcı drama yöntemi ile belediye personellerinin motivasyonlarını artırmaya ve iş streslerini azaltmaya yönelik etkinlikler gerçekleştirildi. Yaratıcı dramanın hazırlık ısınma aşamasında çocuk oyunlarından yola çıkılarak bu oyunların verdiği mesajlar üzerine konuşuldu. Canlandırma aşamasında keyifli anlar yaşayan katılımcılar, değerlendirme aşamasında eğlendiklerini ve çocukluklarına geri döndüklerini ifade ettiler. Ayrıca Belediye personellerine iletişimde önemli öğeler hakkında eğitim verilirken iletişim engellerinden bahsedildi.” Dedi.


Eğitimleri ziyaret ederek açıklama yapan Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit;” Personellerimiz üzerinde yoğun iş temposundan dolayı oluşabilecek stresi azaltmak ve iş esnasındaki motivasyonlarını artırmak amacıyla böyle bir uygulama yaptık. Bu konudaki uzaman hocalarımızın yardımları ile eğitimler sonunda bu etkinliğin personellerimiz üzerinde umuyoruz ki olumlu etkileri olacaktır.” Dedi.

Iğdır Belediyesi Gençlik Yaşam ve Kültür Evi’nde devam edene eğitimlere Iğdır Belediyesi çalışanları gruplar halinde katılırken eğitimlerin 4 gün süreceği öğrenildi.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183