Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu

Bu haber kez okundu.

BAYRAMPAŞA,ŞEHİDİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

 Şehit Fehmi Barçın için Bayrampaşa Kocatepe Ulu Camii'nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Fehmi Barçın'ın babası Bahri Barçın, annesi Ayşe Barçın, nişanlısı Elif Özcan ve yakınlarının yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, 3. Kolordu Komutanı Korgeneral Mehmet Daysal, AK Parti İstanbul milletvekilleri Şirin Ünal ile Ekrem Erdem, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, CHP Milletvekili Dursun Çiçek, İstanbul İl Müftüsü Rahmi Yaran, Bayrampaşa İlçe Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Sultangazi Belediye Başkanı Cihat Altunay ve Bayrampaşa İlçe Müftüsü İzzet Şener ile binlerce kişi katıldı. Cenazeye katılanlar avluya sığmayınca çok sayıda kişi cami dışında kaldı. Şehidin babası, annesi, ablası ve nişanlısı cenazede uzun süre gözyaşı döktü.
Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı kılınan cenaze namazının ardından top arabası ile Edirnekapı Şehitliği'ne götürülerek, toprağa verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183