Öne Çıkanlar GÜNDEM gündem haber Yasemin Öney Cankurtaran CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi

Bu haber kez okundu.

BAYRAMPAŞA’NIN ‘ÇINARLARI’ HAYIREVİ’NDE BULUŞTU

 Hayırevi Koordinasyon Merkezi Başkanı Melahat Aydıner’in öncülüğünde gerçekleştirilen gezi kapsamında,  Bayrampaşa’da yaşayan ve evlerinden çıkma imkânı olmayan 60 yaş üstü vatandaşlar, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve civarı ile Yuşa Tepesi’nde ücretsiz olarak gezdiriliyor. Sabah otobüslerle evlerinden alınan yaşlılara gezi sonrası ise Fatih Parkı’nda bulunan Bayrampaşa Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde yemek ikram ediliyor. Yemeğin ardından yaşlılar, akşam yine otobüslerle evlerine bırakılıyor. Başkan Atila Aydıner ile eşi Melahat Aydıner de gezi boyunca yaşlıları yalnız bırakmıyor.

GEZİLER DEVAM EDECEK

Projeyle Bayrampaşa’daki bütün yaşlı vatandaşları ücretsiz olarak gezdirmeyi arzu ettiklerini belirten Melahat Aydıner,Evlerinden çıkma imkânı olmayan büyüklerimizi gezdirerek onların gönüllerini hoş tutmaya çalışıyoruz. “Üzerimizde büyük emekleri olan değerli büyüklerimizi farklı bir atmosfere taşımak ve onları yeni mekânlarla, yeni eserlerle buluşturmak için böyle bir uygulama başlattık..Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve civarı ile Yuşa Tepesi’ni gezdirdiğimiz yaşlılarımıza daha sonra farklı noktaları da gezdirmeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Bayrampaşa’daki 11 mahalleyi de kapsayan gezi programı kapsamında, şuana kadar Altıntepsi ve Kartaltepe mahallerindeki yaşlılar gezdirildi. Tek seferde yaklaşık 150 yaşlı vatandaşın gezdirildiği uygulama ilçedeki diğer mahallerle devam edecek.

Gezinin organize edilmesine 'mahalle gönüllüleri' de destek veriyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183