Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

Bayrampaşa’da Her İftar Ayrı Bir Mutluluk

 

Bayrampaşa Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde düzenlediği iftar programları aralıksız devam ediyor. Bayrampaşalı’ları aynı sofrada buluşturarak mahalle sakinlerinin tanışmasını, birlik ve beraberlik duygularının pekişmesini sağlayan Bayrampaşa Belediyesi’nin iftar programları büyük ilgi görüyor. Binlerce komşu aynı duygularla aynı sofraları paylaşıyor. Son olarak Orta Mahalle Adalet Sokak ile Yenidoğan Mahallesi Bayraktar Sokak’ta kurulan iftar ve gönül sofralarında buluşan komşular, Başkan Atila Aydıner’e ve ekibine teşekkür ederek birlikte iftar etmenin mutluluğunu yaşadı. Çocukların da unutulmadığı programlarda onlar için de birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenlendi.

“RAMAZAN’IN BEREKETİNİ KOMŞULARIMIZLA PAYLAŞIYORUZ”

Komşularla birlikte iftar yapmaktan büyük mutluluk ve onur duyduğunu  belirten Başkan Aydıner, “İftar programlarımız sayesinde Bayrampaşa’mızın kıymetli sakinleriyle buluşmaya devam ediyoruz. On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’i sokak iftarlarımız ile doyasıya yaşıyor; iftar ve gönül sofralarımızda değerli komşularımızla ekmeğimizi, suyumuzu ve en önemlisi de dostluğumuzu paylaşıyoruz. İftar sofralarımıza teşrif ederek bizleri onurlandıran ve Ramazan ayının bereketini paylaşan hemşehrilerimin her birine gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

2 MAHALLEDE DAHA DÜZENLENECEK

Bayrampaşa Belediyesi, 27 Mayıs Pazartesi günü Muratpaşa Mahallesi Ahmet Sarıoğlu Parkı’nda, 28 Mayıs Salı günü de Yıldırım Mahallesi Kınalı Ada Sokak’ta düzenleyeceği programlar ile bu yılki sokak iftarlarını tamamlayacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183