Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt ezgi bulut halay

Bu haber kez okundu.

Bayraktar: Sivil toplum kuruluşlarını gerçekten önemsiyorum

 

Bayraktar, geceye katılanlarla selamlaşıp, görüştükten sonra görüş ve önerilerini dinledi. Ayrıca çocuklarla da özel olarak ilgilenip, karne hediyeleri dağıttı. Çorumlular derneği Başkanı tarafından da Bayraktar’a teşekkür plaketi takdim edildi.

Salih Bayraktar yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Çok değerli Dernek Başkanım ve yönetimi, çok kıymetli belediye başkan adayları, meclis üyesi adayları, muhterem hanımefendiler, beyefendiler, sevgili çocuklar. Hepinizi sevgi, saygı, muhabbetle selamlıyor, hoş geldiniz, sefalar getirdiniz diyorum. Öncelikle bu güzel mekanda sizlerle bir arada olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum.

Bugünki insan milyarca insanın birikimidir. Biz altı asır cihanda adalet ve hak üzerine hükümranlık etmiş, kimsenin adını, dilini, dinini değiştirmeye zorlamamış bir kültürden gelmekteyiz.

Dernek başkanım ve yönetimi gerçekten güzel bir organizasyonla bizleri bir araya  getirdi. Ben bu organizasyonda emeği geçen herkese ayrı ayrı gönülden teşekkür ediyorum.

Sivil toplum kuruluşlarını gerçekten önemsiyorum. İngiltere’de bir kişiye yedi sivil toplum kuruluşu düşüyor. Türkiye’de baktığınız zaman bu sayı tam tersine. Her altı kişiden bir kişi sivil toplum kuruluşuna üye. Tabi bunların bazıları çevreye duyarlı, bazıları sportif faaliyetler yapıyor, bazıları devlet politikalarına katkı sunuyor. Bunlar çok önemli.

Ben de bir kardeşiniz olarak aynı zamanda Yeşilay Dernek Başkanı’yım Sarıyer’in. Ve Yeşilay üzerinden çok güzel faaliyetler yapıyoruz. Gençliği yanına almayan, gençliği desteklemeyen ülkelere baktığımızda kısa süre sonra durağanlığa teslim oluyorlar. Gençliği yanına alan, gençliği destekleyen, gençliği önünde yürüten hareketlere baktığımız zaman da; tarihi yürüyüşlerine, büyük devrimlere öncülük ettiklerini görüyoruz. 

Bizim de bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek adına bir görevimiz var. Bugün Ak Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı olarak huzurunuzdayım.

Niçin huzurunuzdayım? Özel hayatınızda çok yardımsever olabilirsiniz, ekonomik durumunuz da yerinde olabilir, ama millete hizmet etmek gibi bazı hayallerinizi gerçekleştiremezsiniz. Siyaset bu fırsatı veriyor size. Şayet bu fırsatı doğru, güzel, faydalı kullanırsanız siyaset çok anlamlıdır, çok değerlidir, çok kıymetlidir. Ama bu gücü sadece kişisel çıkarlarınız için, belli çevreler için kullanırsanız vay halinize. Hem bu dünya hem öbür dünya size zindan olur.

Bu nedenle değerli dostlar çıktığımız bu hayırlı yolda sizlerin duasını ve desteğinizi bekliyoruz. Ben bu anlamlı gecede günün anlamına atıfta bulunarak birlik, beraberliğiniz her zaman daim olsun diyor, hepinizi sevgi, saygı, muhabbetle selamlıyorum.

Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183