Öne Çıkanlar gündem haber CHP bisiklet dikilitaş İpekyolu Dergisi

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN KARA: MUHTARLARIMIZLA UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ...

 


Başkan Cem Kara, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Çatalca Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen çelenk sunma programına katıldı. Tören sonrası Çatalca Muhtarlar Derneğine
geçen Başkan Kara “Gününüzü kutlamaya ve sorunlarınızı, isteklerinizi dinlemeye geldik” dedi.

Muhtarlar ile uyum içerisinde çalıştıklarını hatırlatan Başkan Cem Kara,Vatandaşlarımız iyi ki bu arkadaşlarımızı seçmiş, hepsi büyük özveriyle çalışıyorlar. Mahallerimizin kalkınmasına katkı sunduğunuz için sizlere ve sizden önceki muhtarlarımıza da teşekkür ediyorum.

Başkan Kara ve muhtarlar, imar konusu ve doğalgaz yatırımları ile ilgili  bilgi alışverişinde bulundular. Çatalca Muhtarlar Derneğindeki ziyaretin ardından, Çatalca Belediyesi tarafından 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle, Çatalca Sofram Restaurant’ta muhtarlara öğle yemeği verildi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183