Öne Çıkanlar küçükçekmece belediyesi Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN KADIOĞLU’NDAN ÖĞRENCİLERE JEST!

 Esenyurt Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezinde Yüksek Öğretime Geçiş sınavı(YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavı(LYS)’ye hazırlanan 1500 öğrenci  Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, bölümlerine göre öğrencilere üniversite hazırlık eğitim seti kitapları hediye etti.

“KİTAPLARINIZ HAZIR BİR ŞEKİLDE SİZİ BEKLİYOR”

Öğrencilere kitaplarını teslim eden Başkan Kadıoğlu, “Sizlerin geleceğe daha iyi hazırlanması ve ülkemizin yarınlarının daha ileride olması için eğitime her zaman maddi ve manevi yardımlar yapıyoruz. Biz okuduğumuz dönemde kitap bulmakta zorlanırdık, ama çok şükür devletimiz öyle bir noktaya geldi ki her eğitim öğretim yılı döneminde sizler okula gittiğinizde kitaplarınız sıraların üzerinde hazır bulunuyor.


Hangi görüşe mensup olursanız olun ama devletinize ve milletinize asla ihanet etmeyin. Devletimizin ve milletinizin daha iyi yerlere gelmesi için mücadele edin” dedi.

Öğrenciler, kendilerine gösterilen ilgiyi ve bu hizmetisunanEsenyurt Belediye BaşkanıNecmi Kadıoğlu’na teşekkürederek onlara olan güveni boşa çıkarmayacaklarını dile getirdiler.

Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183