Öne Çıkanlar kent yaşam kartal Haber belediye Bağcılar Belediyesi

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN HAZİNEDAR ESNAFA MORAL ZİYARETİNDE BULUNDU

 Beşiktaş Belediyesi 10 Aralık akşamı yaşanan hain terör saldırısını kınamak ve esnafa moral vermek için çalışmalarına devam ediyor.Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve beraberindeki heyet Beşiktaş’ta bulunan esnafı ziyaret ederek, “Teröre karşı milyonlarca yürek tek yürek” yazılı afişler dağıttı.


Başkan Hazinedar, “Terörü kınamaya, şehitlerimizi anmaya ve Beşiktaş’ı yaşamaya” sloganını ziyaret ettiği bütün esnaflara söyledi.

Beşiktaş Spor Kulübü’nün mağazasını ziyaret eden Başkan Hazinedar, terörün kınandığı yazılı afişi kendisi astı. Daha sonra Beşiktaş’ın simgelerinden kartal heykelinin önünde afişler ve Türk bayrakları ile hatıra fotoğrafı çekildi.


“Teröre karşı milyonlarca yürek tek yürek”

Teröre karşı verilen en güzel cevabın birlik içerisinde olmak olduğunu ifade eden Başkan Hazinedar, “Birliğimizi arttıracak yaklaşımları ve tavırları daha fazla arttırarak hayatımızın güzelliklerini paylaşmaya devam etmeliyiz. Bunun yolu da teröre karşı ortak bir dil kullanabilmek. Biz de ‘teröre karşı milyonlarca yürek tek yürek’ sloganıyla bütün ulusumuzu terörü kınamaya davet ediyorum. Eskiden adı ’Beleştepe’ olan şimdi adı Şehitler Tepesi olan yerimizde şehitlerimizin Hakka yürüdüğü yerimizde onları anmaya ve Beşiktaş’ı yaşamaya davet ediyoruz. Perşembe gününden itibaren de ünlü sanatçı dostlarımızla birlikte Beşiktaş’ın esnafı ile birlikte olacağız” şeklinde konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183