Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi YGS IRAK SİYAH doğan demir

Bu haber kez okundu.

Başkan Cem Kara: Her şeyi devletten beklememek lazım

 Temel atma töreninde konuşan Çatalca Belediye Başkanı Cem KaraBiz bu camiyi hep birlikte tamamlayacağız ve İhsaniye halkına teslim edeceğiz” dedi.İhsaniye Mahalle Muhtarı Emin Çelik camimizin yanmasının ardından sürekli yanımızda olan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.




"AMACIMIZ SA
ĞLIKLI VE DOĞRU YAPIYI YAPABİLMEKTİ"

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları veren Kara “Her şeyi devletten beklersek devletin eğitim gibi, sağlık gibi, dini yerler gibi zaman zaman yetişemeyeceği alanlar olabilir, orada biz hep birlikte olmalıyız. Camimiz bir elektrik arızası nedeniyle yandı ve hasar gördü. İhsaniye halkımız zaman zaman bize sordu. Başkanım bu caminin hali ne olacak? Camimizi kim yapacak, nasıl yapacak? Caminin durumu incelendiğinde teknik rapor ortaya çıktı ve caminin onarılmasının çok doğru olmayacağı, yıkılıp yerine yeni bir caminin yapılması yönünde başkanlığımıza rapor sunuldu. Bizde dedik ki onarmak yerine yıkarız, yenisini yaparız.  Ekiplerimiz ile iki gün içerisinde hasarlı camimizi yıktık, enkazı kaldırdık.  Amacımız gönül rızası içinde sağlıklı, doğru ve ileride sorun çıkarmayacak bir yapıyı yapabilmekti. Bu aşamaya gelindi ve bu gün temelini atacağız” dedi.

KAYMAKAM BECEL: YATIRIMLARIN OLMASI KOLAY OLMUYOR

Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel ise emeği geçenlere teşekkür ederek “Yaklaşık bir yıl önce İhsaniye Camimiz talihsiz bir şekilde yangın atlattı. O yangından hemen sonra muhtarımızla camiyi gezdik. Yenisi mi yapılsın yoksa onarılsın mı diye düşünürken, bunun yıkılması çok daha doğru olur dedik. Bu sürecin başlatılmasını Belediye Başkanımız konuşmasında da özetledi. Yatırımların olması çok kolay olmuyor, belirli aşamalardan geçiyor. O aşamaların tamamlanması gerekiyordu. Caminin yapılması için birkaç ziyaret yapmamız gerekiyordu. Başkanımızın verdiği sözle ziyaret yapmamıza gerekte kalmadı. Başta belediyemiz olmak üzere emeği geçen bütün kurumlara teşekkür ediyorum. Yapıldıktan sonra korumakta vatandaşımızın görevi” ifadelerini kullandı.

Senay BADUR-Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183