Öne Çıkanlar haberdesiniz Son dakika son dakika haber haberler Kelamdan Kaleme

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN AYDINER, ÖĞRETMENLER İLE BİR ARAYA GELDİ

 


Bayrampaşa Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçede görev yapan öğretmenlerin onuruna özel bir program düzenledi. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in ev sahipliğinde Labella Premium Topkapı Salon’da gerçekleştirilen programa Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Yeniyol, Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürü Necati Aktuğ Şahin, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, Başkan Aydıner’in eşi ve Hayırevi Koordinasyon Merkezi Başkanı Melahat Aydıner, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, ilçede görev yapan okul müdürleri ile yaklaşık bin öğretmen ve eşleri katıldı. Başkan Aydıner, masaları tek tek gezerek yemeğe katılan öğretmenlerin gününü kutladı.

Yemek ikramının ardından sahne alan Türk sanat müziği sanatçısı İsmail Yılmaz, birbirinden güzel şarkıları öğretmenler için seslendirdi.

“ÖĞRETMENLERİMİZE ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ”

Öğretmenler günü kutlama yemeğinde konuşan Başkan Aydıner, “Bizleri yetiştiren eli öpülesi kıymetli öğretmenlerimiz ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Öğretmen olmak, herkese nasip olmaz. Çünkü ilimle ilgilenen siz kıymetli hocalarımız bizleri yetiştirip, bugünlere getirdi. Türkiye’yi güçlü bir konuma getiren dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı da siz sevgili öğretmenlerimiz yetiştirdi. O nedenle sizlere çok şey borçluyuz. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü bir kez daha kutluyor, vefat eden ve şehit edilen öğretmenlerimize de Yüce Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183