Öne Çıkanlar kartal kent yaşam Haber belediye göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

Başkan Aydın veli toplantılarına katıldı

 Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, hafta sonu düzenlenen Alibeyköy, Karadolap, Nişanca, Yeşilpınar, Akşemsettin, Düğmeciler ve Silahtarağa Bilgi Evlerinde düzenlenen I. Dönem Veli Toplantılarına katıldı.

Simurg Eğitim Programı hakkında geniş bilginin verildiği ve tüm eğitmenlerin branşlarını tanıttığı toplatılarda okul takviyesi dersleri materyallerle anlatıldı.

Toplantıda ayrıca velilerle; atölye dersleri, geziler, Ali Kuşcu Uzay Evi, Yaz Kış Kampları, Orman Kaşifleri, şölenler, spor okulu, dil evi ve geliştiren veli programı hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Toplantılarda ayrıca bilgi evleri ve gençlik merkezleriyle ilgili hazırlanan slayt da izlendi.

Bu arada Başkan Aydın, bilgi evleri öğretmenlerinden çocukların gelişim durumları ve bilgi evlerinde gerçekleştirilen faaliyetlerin hangi aşamada olduğu konularında bilgi aldı.

Toplantıların sonunda veliler Başkan Remzi Aydın'a, merkezlerde verilen eğitimlerin gençlerin ve çocukların hem derslerinde gösterdikleri başarılara hem de kişilik gelişimlerine büyük katkı sağladığını belirtterek teşekkür ettiler.

Çocukların ve gençlerin eğitimlerine çok önem verdiklerini belirten Başkan Aydın ise velilere; “Okullarda verilmeyen eğitimleri veriyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin kişiliklerini geliştirmek, onların kendilerine güvenlerini sağlamak, geleceğine güvenle bakmalarının temellerini beraber atmak istiyoruz. Eyüp Belediyesi olarak bizim bilgi evi öğretmenlerimizin geliştirdiği modeller diğer ilçelere de örnek oluyor. Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim en önemli varlıklarımız, onların iyi düzeyde eğitimli ve bilgili olması hepimizin arzusu.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183