Öne Çıkanlar CHP gündem haber Yerel seçim Büyükçekmece Belediyesi sıcak gelişme

Bu haber kez okundu.

Başkan Aydın Bayan Kuaförleri ile buluştu

 EYÜP- Osmanlı Park Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıda Başkan Remzi Aydın, kadın kuaförleri esnafıyla görüşerek taleplerini dinledi, sorularını yanıtladı. Başkan Aydın toplantının başında, Eyüpsultan'da yapılan yatırımlar, tamamlanan projeler, yapımı devam eden projeler ve ilçe sakinlerine verilen hizmetlerle ilgili görseller eşliğinde bir de sunum yaptı.

‘YÜZÜ GÜLEN ESNAF İSTİYORUM’

Başkan Aydın sunum öncesi yaptığı konuşmada ise bu toplantıları ilçede yaşayan her bir vatandaşı, her bir esnafı tanımak adına düzenlendiğini ifade ederek şunları söyledi; “Bu toplantılar yaptığımız çalışmaların vatandaşımız tarafından, esnafımız tarafından bilinçlenmesi açısından da önemli. Sizler vatandaşla birebir diyalog halindesiniz. Dolayısıyla vatandaşımızın itibar edeceği, doğru bilgiler alacağı insanlarsınız. Onun için yaptığımız çalışmalar, sorularınıza vereceğimiz cevaplarla sizler tarafından doğru bir şekilde algılansın, doğru bir şekilde vatandaşımıza aktarılsın istedim. Ben şehrimde yüzü gülen esnaf görmek istiyorum” dedi.

Kent YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183