Öne Çıkanlar Don Ve Buzlanma İNSANI İMAMOĞLU: KÜÇÜKÇEKMECE METRO HATLARININ MERKEZİNDE OLACAK Sultangazi Belediye Başkanı Dursun Liseli Gençlerin Mezuniyet Mutluluğuna Ortak Oluyor Yalçın Akdoğan

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ALTINOK ÖZ’DEN BAYRAM ÖNCESİ ‘HAVUZLU PARK’ MESAİSİ

 Başkan Altınok Öz’e inceleme boyunca Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları; Gülcemal Fidan, Av. Hüsnü Yeşilyurt, Gökhan Yüksel ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli eşlik etti. Park alanının tamamını gezen Başkan Altınok Öz, çalışmalar hakkında bilgi alarak incelemenin sonunda yapılması gerekenler hakkında yetkililere talimat verdi.

 

Tamamı 30 bin m2 olan Yakacık Parkı bittiğinde içerisinde çocuk oyun alanları, amfi ve etrafında gezilebilecek meydan, oturma-dinlenme alanları, seyir terasları, kitap okuma alanları ve Taş Ev’in yer alacak. Parkta ayrıca, sıhhi bitkiler, yenilebilir bitkiler, kokulu bitkiler ile bir de havuz olacak. Ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmalarının da tamamlanması ile Kartal Yakacık’ta halkın deniz manzaralı yeni bir gezi ve dinlenme alanı olacak.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183