Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı Ekrem İmamoğlu sıcak gelişme

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ALTINOK ÖZ UPRİSE ELİTE SİTE SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Başkan Altınok Öz, Kartal Belediyesi Özel Kalem Müdürü Banu Kocadağ, Meclis üyesi Mustafa Yüksel, Karyapsan A.Ş Yönetim Kurul Başkanı Nizamettin Zorgül ve Kartal Belediyesi Zabıta Müdürü Atilla İlgün'ün de yer aldığı buluşmada önce site sakinlerini dinledi.



Başkan Altınok Öz, daha sonra yaptığı konuşmada " Biz göreve geldiğimizde parklarımızda beton duvarlar vardı ve onları yıktık. Neden biliyor musunuz? Kapkaççısı, tinercisi oralarda barınmasın diye. Duvarın arkasını göremiyoruz. Korkarak geçiyorduk. Şimdi oralarda tel örgü var ve parklarımız daha güvenli. Geceleri parklarımızda güvenliğin sağlanması için emniyet güçlerimizin yanı sıra Zabıtamız da devriye geziyor.



Okullarda zabıta ekiplerimiz hem resmi hem sivil olarak görev alıyor. Her okulun önünde sivil ve resmi zabıtalarımız duruyor. Bunun sonucunda okul önlerinde madde satışları azaldı. Biz yöneticiler, sadece kentin alt yapı ve üst yapısıyla ilgilenerek hizmet etmek istemiyoruz. Kartal halkının güvende olmasını da istiyoruz” dedi.Ayrıca Başkan Altınok; Kartal'da afiş sistemini kaldırarak kentte görüntü kirliliğini de ortadan kaldırdıklarını belirtti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183