Öne Çıkanlar gelecek temsil Ekrem İmamoğlu başakşehir şamlar tabiat parkı yaşam mücadelesi

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ALTINOK ÖZ SİVASLI VATANDAŞLARLA BULUŞTU

 Kartal Belediyesi Büyükada Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen yemeğe; Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve eşi Feray Öz’ün yanı sıra Kartal Belediyesi Meclis üyeleri CHP Kartal Kadın Kolları Başkanı Kiraz Uzuntaş, Kartal Belediyesi Özel Kalem Müdürü Banu Kocadağ, Fen İşleri Müdürü Ayhan Taş ve eşi Vesile Baran Taş, ünlü sanatçılar Ali Altay ve Cenan Çamyurdu katıldı.

 

Ali Altay söylediği şarkılarla geceyi renklendirdi. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yaptığı konuşmada Kartal Belediyesi olarak sivil toplum örgütlerini çok önemsediklerini belirterek, demokrasinin gelişmesi noktasında sivil toplum örgütlerine düşen görevlere dikkat çekti. Kartal Belediyesi olarak sivil toplum örgütleriyle işbirliğinin demokrasiye olan katkısının son derece önemli olduğunun altını çizen Başkan Altınok Öz, geceye katılan tüm dernek üyelerine teşekkür etti. Gecenin sonunda Feray Öz, sanatçı Ali Altay’a katılımından dolayı çiçek takdim ederken, Fen İşleri Müdürü Ayhan Taş, eşi Vesile Baran Taş’la birlikte Başkan Altınok Öz ve eşi Feray Öz’e bir tablo hediye etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183