Öne Çıkanlar kartal kent yaşam Haber belediye göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

Başkan Akgün, iftarda müftülük çalışanlarını ağırladı

 Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, geleneksel iftar programı kapsamında Büyükçekmece Müftülüğü çalışanlarını aileleri ile birlikte ağıladı.

Başkan Akgün’ün Büyükçekmece Albatros Restaurant’ta gerçekleşen iftar davetine ilçede görev yapan önceki dönem ilçe müftüleri de katıldı.


Ramazan Bayramı’nı kutladı

İftar öncesinde konuşan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, iftara katılan Büyükçekmece İlçe Müftülüğü çalışanlarına teşekkür ederek; “Dayanışma, paylaşma, birlik ve beraberlik duygularının en yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayında sizlerle bir kez daha iftar sofrasını paylaşmanın mutluluğu içindeyim. Ramazan ayının sonuna geldiğimiz şu günlerde Allah tutulan oruçlarımızı kabul etsin. Şimdiden hepinizin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Bu Ramazan Bayramı’nın başta komşu ülkeler olmak üzere tüm dünyaya barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Başkan Akgün, birlikte yenen iftar yemeğinin ardından davete katılan konuklarıyla tek tek ilgilenerek bir süre sohbet etti.

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183