Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Başkan Akgün, Halk Akademisi eğitmenleriyle bir araya geldi

 

Binlerce kişiye meslek edindirerek vatandaşlara birçok branşta eğitim veren Halk Akademisi eğitmenleri ve binlerce Büyükçekmeceli çocuğa spor alanında büyük başarılar kazandıran Spor Müdürlüğü eğitmenleri Kumburgaz Marin Princess’da düzenlenen öğretmenler günü yemeğine katıldı.

“Öğretmenler Günü kutlu olsun”

Büyükçekmece Belediyesi eğitmenleriyle 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde bir araya gelen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Elleri öpülesi, kıymetli öğretmenlerimizi ve canla başla çalışarak tüm Büyükçekmece aileme spordan halk oyunlarına, etüt merkezlerimizden resim derslerine kadar emek veren tüm eğitmenlerimizi kutluyorum. Büyükçekmece’yi ileriye taşıyacak olan gençlerimizi yetiştiren öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Büyükçekmece Belediyesi’nde çalışan tüm eğitmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun. Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda ilerleyen ve geleceğimizin mimari tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu.

Vatandaşlar tarafından büyük beğeni topluyor

Liseye giriş sınavlarına hazırlanan öğrencilere TEOG kursu eğitimi de veren halk akademisi eğitmenleri binlerce Büyükçekmeceli kadına el sanatları ve meslek edindirme kursu eğitimleri vererek sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalarıyla büyük beğeni topluyor. Büyükçekmece’de ikamet eden çocuklar için spor alanında yüzlerce kategoride eğitim veren Spor Müdürlüğü eğitmenleri de geleceğin yıldız sporcularını yetiştirerek büyük başarılara imza atıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183