Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS Petrol küçükçekmece belediyesi

Bu haber kez okundu.

Başkan Akgün, evleri yanan aile'nin mağduriyetini giderdi

 Ev baştan sona yenilendi

Yangın sonrasında hane halkını evden tahliye eden ekipler, içi tamamen yanan evin tamirat ve tadilatını hızla gerçekleştirdi. Yangında tamamı hasar gören evde tamirat ve tadilat çalışması yapan Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hasar gören banyoyu tamamen yeniledi, kapılar değiştirildi, duvarlar boyandı, mutfak dolapları yenilendi, yeni fayans ve parkeler döşendi. Yangın sonrasında ailenin tüm eşyaları kullanılamaz bir hale gelmişti. Ekipler ailenin ihtiyaçları doğrultusunda yeni eşyaları eve yerleştirdi ve evin temizliği yapıldı.

“Önemli olan hayır duası almak”

Ailenin tüm ihtiyaçlarının karşılanması için talimat veren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; ''Yıllardır hizmetin temeli sevgi anlayışıyla işimizi sevgiyle yapıyoruz. Belediyecilikte bizlere düşen görev sadece caddelerde, yollarda, sokaklarda çalışmalar yapmak değil, mağdur durumda olan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın isteklerini de gerçekleştirmek. Yaptığımız çok yönlü hizmetlerle Büyükçekmece'de yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu vatandaşlarımıza hissettirmenin gururunu yaşıyoruz. Evi yeniledikten sonra ailenin hayır duasını almak ekibim ve şahsım için en büyük mükâfattır'' diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183