Öne Çıkanlar kartal kent yaşam Haber belediye sıcak gelişme

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN AKGÜN: EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ŞART

 Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece’deki hastanelerden birinin mutlaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi yapılması talebini yinelerken şunları söyledi: “Daha önce de defaten söyledik. Büyükçekmece’ye bir Eğitim ve Araştırma Hastanesi şart.Bu bölgenin hastaları için en iyi çözüm Büyükçekmece’deki yeni yapılan Mimar Sinan Hastanesi’nin veya Beykent’teki bu hastanenin birinin mutlaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi olması. Belki de ikisi birleştirilir ve tek elden Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak hizmet verir. Biz halkımızın talebini takip ediyoruz ve bir kez daha yineleyelim: Bölgemize Eğitim ve Araştırma Hastanesi şart” dedi.
 Engelli Aracı Park Yeri Yapılacak



Hastane Yöneticisi Başhekim Opr. Dr. Halil Özcan Çelik'i makamında ziyaret eden ve kendisine hayırlı olsun dileklerini ileten Dr. Hasan Akgün,  hastaneyi gezip,hastane çevresindeki eksiklerin bir an önce giderilmesi için kendi ekibine talimatlarda bulundu.  Başkan Dr. Akgün, acilen hastane otoparkına engelli vatandaşlar için park yeri yapılması talimatı verdi. Akgün ; "İnsan sağlığı her şeyden önce gelir. Doktor ve sağlık personelimiz başarılı ve özverili bir biçimde insan sağlığı için çalışıyor.



Hastanede hiçbir eksik olmaması için biz de elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımıza daha hijyenik koşullarda hizmet verebilmek için örneğin geçtiğimiz aylarda hastane çevresine çöp konteynerleri yerleştirdik. Şimdi de otoparka engelli vatandaşlarımız için park yeri yapılması kararı aldık. Aynı zamanda otopark etrafında bulunan adaları da ağaçlandıracağız.” Amaçlarının vatandaşlarına en iyi hizmeti sunabilmek olduğunu belirtti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183