Öne Çıkanlar haberdesiniz Son dakika Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur Erdoğan

Bu haber kez okundu.

BAŞBAKANLIK İLETİŞİM MERKEZİ SUNUMU

  Başbakanlık İletişim Merkezi, kamu kurum ve kuruluşlarıyla iletişim kurduğu BİMER portalını yeni yazılımlar ekleyerek sürekli geliştiriyor. Yeni yazılımı ile belediyelerin tüm birimlerini sisteme dâhil eden BİMER, vatandaşa daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı hedefliyor.



Bu bağlamda İstanbul Valiliği’nden Bayrampaşa Belediyesi’ne gelen BİMER yetkilileri, Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Sırakaya’nın başkanlığında düzenlenen toplantıda belediye müdürlerine ve BİMER kullanıcı personele BİMER portalı ve portala yeni eklenen yazılım hakkında sunum yaparak, bilgi verdi.


Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün koordine ettiği toplantıda yapılan sunumla, BİMER üzerinden Bayrampaşa Belediyesi’ne gelen talep, öneri ve şikâyetlerin daha hızlı cevaplandırılması ve çözülmesi amaçlanıyor. Portala eklenen yeni yazılımının kullanımı BİMER işlemlerinin tamamının dijital ortamda yapılmasını sağlıyor. Böylece kâğıt israfının ve prosedürlerin azaltılması hedefleniyor.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183