Öne Çıkanlar gündem haber CHP Büyükçekmece Belediyesi bisiklet dikilitaş

Bu haber kez okundu.

BAŞAKŞEHİR’DE KORKUTAN YANGIN

 Bacadan çıkma ihtimali üzerinde duruluyor

Kimsenin olmadığı ayakkabı imalathanesinde bilinmeyen bir nedenle başlayan yangının neden olduğu patlamalarla birlikte olaydan haberdar olan sürücü kursundaki öğrenciler panikle kendilerini dışarı attı.  Kursiyerleri tahliye eden kurs yetkilileri bir yandan kendi imkanlarıyla yangını söndürmeye çalışırken, haber verilen itfaiye kısa sürede olay yerine gelerek alevlere müdahale etti.


Kısa sürede söndürülen yangına en alt katta bulunan lokantaya ait bacasının neden olduğu tahmin ediliyor. Ayakkabı imalathanesinin merdiven boşluğundan geçen bacadan çıkan kıvılcımlar nedeniyle çıktığı düşünülen yangınla ilgili itfaiyenin yangını çok yönlü araştırma yaptığı öğrenildi. Yangın sürücü kursunda da maddi hasara yol açtı.

Öte yandan maddi hasara neden olan yangının çıktığı ayakkabı imalathanesinin yeni açıldığı ve ruhsatsız olduğu iddia edildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183